Tett kloakk 2018-06-04T12:23:01+00:00

Har du tett kloakk?

Kloakk på avveie er både ubehagelig og helsefarlig. Det er både farlig for miljøet og det lager svært ubehagelig lukt. Når kloakken er tett finner den et en annen rute. Veldig ofte betyr det at toalettet fyller seg opp og kloakken renner over kanten. Det hender også at rør gir etter og kloakken renner ut i en kjeller eller like utenfor huset.

Det kan være mange ulike årsaker til tett kloakk. Noe som blir et stadig større problem er fremmedlegemer som havner i rørsystemet. Det kan være alt fra sanitetsartikler i plast, våtservietter eller barneleker som finner veien ned i toalettet. Brudd som skyldes setningsskader, eller materialtretthet som kommer av høy alder og aktiv bruk av rørsystemet er også svært vanlig. Over tid er det normalt at det kan forekomme fettavleiringer som gradvis tetter igjen rørene. Dette kan blant annet oppdages ved at du ser vannet bygge seg opp i toalettet når du trekker ned. Dersom det gjør det, bør du ta grep umiddelbart for å unngå at kloakken finner veien ut av rørene og inn i huset.

tett kloakk

Kontakt oss

tett kloakk

Rørlegger Frigstad fikser tett kloakk

Vi har lang erfaring og høy kompetanse på å reparere og skifte ut tette rør og avløpssystemer. Vi fikser alt fra gravesøknader / arbeidsvarslingsplan til kabelpåvisning, graving, rørlegging, påfylling av masse og komprimering. Til slutt re-etablerer vi området med asfalt, belegningsstein eller plen, avhengig av hvordan det var. Vi fikser også dokumentasjon og ferdigmelding, slik at du slipper å tenke på noe som helst.

Rørlegger Frigstad har røtter tilbake til 1950 tallet og vi er den eneste rørleggeren i Kristiansand som utelukkende har spesialisert seg på utvendig rørlegger arbeid.

Vi har utstyret erfaringen og kompetansen til å få jobben gjort. Har kloakken gått tett, eller frykter du at det er i ferd med å skje, tar du bare kontakt. Vi hjelper deg å vurdere skaden og gir deg et overslag på å få fikset den.