Rørlegger Kristiansand 2018-06-04T12:52:45+00:00

Frigstad er din rørlegger i Kristiansand

Rørlegger Frigstad AS har spesialisert seg på utvendig rørleggerarbeid. Vi tar oss med andre ord av alt som er knyttet til rør utenfor husets fire vegger. Vi har røtter helt tilbake til 1950 tallet, da farfar Frigstad startet sitt rørleggerfirma. Mye har skjedd siden den gang. Vi har fikset mange rør og vi har omstrukturert oss flere ganger. I 2007 tok vi beslutningen om å utelukkende jobbe med utvendig rørleggerarbeid. Vi er fremdeles det eneste rørleggerfirmaet i Kristiansand som kun jobber i dette feltet av faget, – og vi er fremdeles Frigstad.

Vi hjelper deg blant annet med:

  • Reparasjon av vannlekkasjer
  • Reparasjon av brudd i avløpsrør
  • Utskifting av vannrør, avløp og overvannsrør
  • Kortslutning av septiktanker
  • Drenering
  • Fjerning / sanering av oljetank

Nedslagsfeltet vårt begrenser seg ikke til det du ser på listen, for vi gjør mye mer.

Rørlegger Kristiansand

Kontakt oss

Rørlegger Kristiansand

Rørlegger med full maskinpark

Vår maskinpark er velutstyrt og med våre egne gravemaskiner og lastebiler tar vi oss av hele prosjektet fra begynnelse til slutt. På den måten slipper du som kunde å forholde deg til unødvendig mange firmaer. Vi har 3 gravemaskiner, 2 lastebiler med tipp, 1 lastebil med skap og 2 hjullastere.

De siste 3 årene har vi jobbet stadig mer med arbeid i trafikkerte områder. Alle ansatte er godkjent for arbeid på og ved vei. Vi utarbeider gravesøknader og arbeidsvarslingsplaner for egne prosjekter. I tillegg disponerer vi det meste av nødvendige skilter, langsgående sikring, gjerder og annet utstyr for å kunne jobbe trygt i trafikkerte områder.

Ta kontakt med oss når du trenger en Rørlegger i Kristiansand som er spesialisert på utendørs rørleggerarbeid.